läst/titt tips

Denna blogg kommer att alltid presenteras med bilder och lite text och den läses bäst från botten och upp om ni önskar rätt flöde i bloggen. Skulle ni undra något eller få ett mer uttömmande beskrivning så lämna en kommentar vid aktuellt inlägg där jag också lämnar svar, önskas mail svar så glöm inte skriva mail adress!

lördag 2 juni 2012

traktor råka komma i vägen...Vägg och tak är så pass klart att ställningen fått flytta till baksidan så sista veckans procedur kan börja om... hängkrokar, underlagspapp, plåt ,gipsa klar och läkta;)så att det blir precis som i bakgrunden! kul nu när man kan börja skönja hela "upplägget" med proportioner fönster/ väggar och allt man tidigare bara skissat, sett det på papper och funderat över nu slipper jag det;)

2 kommentarer:

  1. har åkt förbi många gånger och hela tiden undrat vad det ska bli, och idag stod det att man skulle googla, gjorde det direkt och måste säga att det är kanon kul att se när folk bloggar om sina byggen så andra kan följa :) måste helt klart komma förbi någon dag och kika lite närmare. mvh Alexander Östlund - www.ostlundsallservice.se

    SvaraRadera
  2. du är välkommen Östlund!
    tack för titten här på bloggen

    SvaraRadera