läst/titt tips

Denna blogg kommer att alltid presenteras med bilder och lite text och den läses bäst från botten och upp om ni önskar rätt flöde i bloggen. Skulle ni undra något eller få ett mer uttömmande beskrivning så lämna en kommentar vid aktuellt inlägg där jag också lämnar svar, önskas mail svar så glöm inte skriva mail adress!

fredag 4 mars 2011


japp då är det paus i byggande för si så där 9 dagar så runt den 13-14e kan ni kika in igen eller varför inte läsa bloggen från start igen och se alla framsteg:)

2 kommentarer:

  1. Har du kö på lägenheterna?
    Har haft eget hus i Söderbärke, men var tvungen att sälja efter skismässa. Är jävla händig med det mesta, faktiskt. Snickare nu, har varit trädgårdsarbetare i 30 år.

    SvaraRadera
  2. Hejsan Frid
    Jag har ingen kö av praktiska skäl utan tar in nya gäster via annoner eller när någon sjäv tar kontakt och givetvis när det finns något ledigt, vill man så går det att boka upp sig på kommande lägnheter och det gör då med hjälp av normalt hyreskontrakt, du kan vara en intressant gäst då du verkar ha goda erafarenhet som behövs runt huset så ring mig på 070-5801967 mvh Rickard

    SvaraRadera